Sponsorer, fonde og samarbejdspartnere

tak til…

Nuuk Nordisk blev initieret af NAPA – Nordens Institut i Grønland og Kommuneqarfik Sermersooq. Siden er samarbejdsgruppen støt vokset til:

Festivalen ønsker også at takke de mange forskellige aktører og institutioner i Norden og i Nuuk, som bidrager til festivalen med en stor opbakning og arbejdsvilje, ikke mindst alle dem, der er med som scener og/eller kulturaktører under festivalen. Se en liste over dem her.

Endelig skal der lyde en KÆMPE tak til alle de frivillige, der har brugt tid og energi på at gøre Nuuk Nordisk ekstra speciel. Jeres smittende glæde og vilje til at få ting til at lykkes har haft afgørende betydning for festivalens udformning – og kan meget vel også blive det i fremtiden. Så tak fordi I var med og gik forrest i at skabe en god og lærerig frivilligkultur i Nuuk. Også tak til GrønlandsBANKEN og til Tuborgfondet for at yde støtte til frivilligaktiviteter i, under og efter Nuuk Nordisk Kulturfestival.

Ligeledes er festivalen kun blevet en realitet med hjælp fra fonde og sponsorer, som vi gerne vil takke for deres støtte.

Logoer til hjemmesiden-2