Nuuk Nordisk Kulturfestival 2015

Den 21. – 25. oktober slår Nuuk dørene op for årets kulturfestival, når Nuuk Nordisk for første gang nogensinde løber af stablen. En lang række nordiske kunstnere er inviteret til at fylde byens gader, stræder og scener med en skøn blanding af musik, dans, billedkunst, litteratur, streetart, teater og gøgleri.

Nuuk Nordisk handler om at opleve kulturen på en ny måde. Der er planlagt en lang række workshops i forbindelse med festivalen ligesom flere af kunstnerne vil invitere publikum med helt ind i deres univers. Vi forsøger at rykke kulturen ud af de traditionelle rammer, så publikum kan interagere, udforske og selv være en del af kulturen.

Praktisk info
Alle aktiviteter er gratis, med undtagelse af koncerter i Hans Lynge Salen og på Inuk Hostel, som koster 30 kr. Billetterne er unummereret og kan købes i receptionen i Katuaq og i Nuuk Nordisk Informationspunkt i Nuuk Forsamlingshus. Der kan være begrænsede pladser til nogle af arrangementerne, så mød op i god tid for at sikre dig en plads.

Nuup Bussii har sponsoreret busser, der vil kører rundt til udvalgte scener på bestemte tidspunkter under festivalen. Find nærmere information om dette på hjemmesiden og på Facebook tættere på festivalstart.

 

Læs mere om Nuuk Nordisk Kulturfestival

Pressemeddelse Nuuk Nordisk Kulturfestival

Program

Kunstnere

Frivillige

Sponsorer, fonde og samarbejdspartnere

Kontakt