Frivillige

Vi søger lige nu efter personer, der er interesseret i være frivillige under Nuuk Nordisk Kulturfestival 2015.

Eksempler på opgaver er:

Forplejning: stå for forplejning i forsamlingshuset til kunstnere og frivillige. Sæt mad frem og oprydning. 

Informationstjeneste: vejledning og info om arrangementer, ”salg” af billetter og uddeling af programmer til publikum. Hjælpe kunstnere, medier m.v. med at være på de rigtige steder.

Kommunikation & sociale medier: opdatering af NNK ’15 på de forskellige digitale sociale platforme og assistance med kommunikative opgaver

Arbejdstiden vil være forskellig fra opgave til opgave, men vi håber at du kan afsætte op til hele dage af i perioden fra den 21. – 25. oktober. Hvis du alene har mulighed for at bidrage med ½ dage, vil det også være fint,  men jo mere tid du kan afsætte, jo bedre.

Som frivillig er man en vigtig del af noget helt nyt i Nuuk, Grønland og Norden og vil blive en del af et sammenhold med alle de personer, der var med, første gang!

For al den tid og energi man som frivillig lægger i festivalen vil vi til gengæld give:

– Forplejning alle dage fra 21. – 25. oktober

– Arbejdserfaringer med rigtige opgaver

– Fri adgang til alle arrangementer

– Informationsaften

– Frivilligfest

– Respekt 

Det er rigtig vigtig for os, at alle – frivillige, festivalarbejdere og kunstnere under én – er glade for at være en del af Nuuk Nordisk Kulturfestival og bakker op om de bærende værdier, som ligger til grund for al vores arbejde, nemlig: det positive i et mangfoldigt fællesskab.

Når man melder sig som frivillig bliver man en del af et stort samarbejde med mange personer fra forskellige organisationer, virksomheder m.m. Eksempler på deltagende samarbejdspartnere i projektet er: Katuaq, Kommuneqarfik Sermersooq, NUIF, Landsbiblioteket og NAPA.

Vi vil afholde et informationsmøde, hvor man vil komme til at kende dem man skal arbejde sammen med bedre og blive klædt på til at varetage ens opgaver under festivalen.

Alle frivillige aktiviteter er støttet af GrønlandsBANKEN og Tuborgfondet.

Nærmere information om dette og andre relevante datoer vil sendes ud senere. 

Hvis du tænker det lyder interessant og gerne vil vide mere eller måske melde dig allerede, så kontakt os på:

Karin Egede 

NNK ’15 – frivillig koordinator

info@zmeetings.com

Tlf: 482448

Mette Hein

NNK ’15 – projektleder

mette@napa.gl

Tlf: 36 36 63