NAPAs Kulturstøtteprogram støtter kulturprojekter med nordisk relevans i Grønland og Norden. Vi har særligt fokus på projekter der involverer og engagerer børn og unge og som har fokus på bæredygtighed.

Med ‘nordisk relevans’ mener vi samarbejde og udveksling i Norden - det som vi også kalder “Det interkulturelle Norden”. Altså projekter på tværs af nordiske lande. Man kan søge støtte til rejseaktivitet og/eller selve ens projekt.

Dit projekt skal være relevant for et eller flere af NAPAs kulturelle indsatsområder. Du skal selv vurdere og beskrive, på hvilke områder dit projekt er relevant. Her følger en uddybning af indsatsområderne:

 1. Det unge Norden
  NAPA skal støtte og tage initiativ til kunst- og kulturprojekter, som børn og unge i Grønland og Norden skaber, tager del i eller har en mening om.
 2. Det interkulturelle Norden
  NAPA støtter og tager initiativ til kulturelle projekter, som tilbyder samarbejde og netværk mellem indbyggerne i Norden og Grønland.
 3. Det Bæredygtige Norden
  NAPA støtter og tager initiativ til projekter, som stimulerer et åbent og tilgængeligt kulturliv, hvor alle har mulighed for at udtrykke sig og som varetager kulturressourcerne i Grønland og Norden.

NAPA behandler ansøgninger året rundt. Vi skal modtage din ansøgning minimum to måneder før projektet påbegyndes. Hvis du søger 100.000 DKK eller derover, skal din ansøgning behandles af NAPAs bestyrelse - sådanne ansøgninger har frist to gange om året: 1. januar og 1. juni.

Du er altid velkommen til at kontakte NAPA for yderligere rådgivning napa@napa.gl eller +299 32 47 33

*BEMÆRK at siden ikke gemmer dine oplysninger automatisk - husk, at gemme dine svar og skrive korrekt e-mail adresse, før du går videre til næste skridt. 

 • 1 Ansøgers information
 • 2 Projektbeskrivelse
 • 3 Bekræft informationer

Kontaktperson

Bankinformation