Rollespil Innersuit
There are no translations available.

Innersuit angriber igen!
Nu udgiver NAPA bogen Innersuit, som vil blive omdelt på et udvalg af landets skoler. Læs hele bogen her

 
 Innersuit som bog
 

En ond Ilisistoq, en Angakkoq med stor magi og Tupilakker, der hjælper. Grønlandske sagnfigurer får nyt liv, når NAPA – Nordens Institut i Grønland og Kommuneqarfik Sermersooq fyrer op under dette års store rollespil Innersuit.

 innersuit_web

Tourné i hele Kommuneqarfik Sermersooq
Sidste år mødte over 70 børn op til det første Innersuit rollespil i Nuuk. I år har vi sammen med Kommuneqarfik Sermersooq udvidet projektet og blandt andet sendt rollespillerne til Østgrønland, hvor de i maj og juni har besøgt Kuumiut, Tiniteqilaaq, Kulusuk, Tasiilaq, Paamiut og Nuuk. I alt har over 1058 børn og 70 lærere & pædagoger fået lov at prøve kræfter med gummisværd og grønlandsk mytologi i rollespillets legende univers. 

Tournéen blev ført an af skuespiller og journalist Vivi Sørensen fra Nuuk samt Anders Berner og Lars Munck fra Rollespilsakademiet. De har nu fået selskab af skuespiller Anemarie Ottosen fra Nuuk, som i denne uge har været med rundt på Nuuks skoler for at spille Innersuit med børn og lærere i hovedstaden. Mandag d. 13. juni pakker de endnu engang sværd, kofter og mystik, og farer mod Paamiut. Hele Tournéen afsluttes tilbage i Nuuk med et stort fælles slag fredag d. 17. kl. 16 foran Katuaq.

Historien bag Innersuit: Storfanger Larsson indkalder bopladserne til stormøde. Han fortæller at Innersuit - væsnerne som lever imellem havet og klipperne - har stjålet fangstdyrene, så han vil ruste bopladserne til kamp for at få dem tilbage. Men Angakkoq Massa - åndemaneren - fortæller at en Ilisitoq - en ond åndemaner - i virkeligheden står bag, og lærer i stedet børnene om tupilak og sagernes rette sammenhæng. 

Angakkoq indkalder til nyt stort slag
Fredag d. 17. juni kl. 16 vil det være en helt ny version af rollespillet Innersuit som børn, unge og barnlige sjæle (over 8 år) har mulighed for at kaste sig ud i. Rollespilsakademiet og Vivi Sørensen og Anemarie Ottosen har nemlig udviklet en ny historie bag om sagnfigurerne Innersuit, og de glæder sig alle til at sætte legen i gang!

Innersuit er et rollespil for børn om Grønlandsk mytologi. Et spil med sjov, læring og gummisværd!

Rollespil er organiseret leg om én fælles historie. Alle har en rolle og et formål, men der er ingen givne replikker eller tilskuere. Der er en spilleder til at styre begivenhederne, og der er rum til at andre medvirkende kan påvirke spillet.

 
Copyright © 2015 . All Rights Reserved. Designed by JoomlArt.com.
NAPA -Nordens institut i Grønland. Adresse: Imaneq 21, Postboks 770, 3900 Nuuk.
Telefon: + 299 324 733. Fax: +299 325 733. E-post: napa@napa.gl

KulturKontakt Nord

kkn_lo-res_dk

Nordisk Kulturfond

nordisk kulturfond ny

NORDPLUS

Valhalla

 valhalla